Інновації у виробництві сиру
Постійно розробляються й застосовуються нові технології та сучасне обладнання, що позитивно позначається на якості одержуваного продукту.
Виробництво сиру в Києві та інших регіонах України здійснюється за допомогою комплексних мембранних установок. Ця технологія основана на утворенні сирного згустку, який отримують внаслідок тривалої ультрафільтрації.

Переваги мембранних установок
- Процес виконується безперервно;
- Отримання кількох продуктів: сиру та пермеату, який є фільтратом.
Обидва ці інгредієнти – це комплекс речовин, які використовуються в подальшому. Фільтрат – це прозора рідина, яка складається з води, солей, лактози та деяких небілкових з’єднань, таких як жир і білок.
Цю технологію також часто називають мембранною, оскільки для поділу сирного згустку використовуються мембрани. Вони мають різний вигляд і конструкцію, що дозволяє отримувати якісні компоненти без з’єднання.
Якісні характеристики сиру
Технологія дозволяє отримати сир з найкращими органолептичними властивостями, а його структура має приємний зернистий вигляд. Завдяки цьому виробники можуть підвищити не лише попит на товар, але й вихід сиру.
Налаштування та управління обладнанням
Для налаштування мембранного обладнання потрібна допомога кваліфікованих фахівців. Вони точно й правильно виконують дії, що дозволяють легко керувати установкою, тобто автоматизують систему.
Установа працює переважно від перетворених частот і блоку живлення. Управляючий дисплей має зрозумілу інтерфейс, розроблений за сучасними інженерними вимогами. Сенсорна панель дозволяє легко й швидко вводити параметри.
Інтерфейс, що використовується для роботи, відповідає всім вимогам замовника, відображаючи графіки, схеми та інструменти, які застосовуються для управління технологічним процесом. Після повного монтажу проводяться випробувальні роботи, які гарантують високу якість обладнання. Всі ці зусилля можна здійснити за невеликі витрати, які швидко окупляться.